AJANKOHTAISTA

Koronaviruksen aiheuttamassa nykytilanteessa voin antaa videopuhelulla neuvoja itsehoitoon akupistepainelun ja yrttireseptien avulla. Varaa aika videopuheluun soittamalla tai sähköpostilla.

12.4.2020

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Koronavirukset ovat joukkoviruksia, joita on todettu sekä ihmisillä että eläimilllä.

Koronavirukset tarttuvat yleensä ihmisten välillä hengitystie-eritteiden välityksellä. Taudinkuvaan kuuluu: kuumetta, yskää ja hengenahdistusta.

Viruksen ehkäisemiseksi on tarkeää noudattaa hyvää käsihygieniaa, puhdistaa ruoka-aineet hyvin ja kypsentää huolella liharuuat.

Suositellaan yrttijuomaa:

银花30g(Dried Kam Ngan Fa Vegetable), 杭菊花20g(Chrysanthemum), 薄荷15g(Minttu), 杏仁15g(Dried Apricot Seed), 百合20g(Dried Lily Bulb), 山楂30g(Dried Hawthorn), 山药30g(Kinesisk Yam), 莲米30g(Lotus Seeds) 大枣30g(Big Red Jujube), 党参30g(Ginseng), 陈皮10g(Mandariinin kuori), 生姜15g(Inkivääri)。

Pestään kaikki aineet kylmässä vedessä. Liuotetaan n 1L kylmässä vedessä noin 30 min. Kiehautetaan mahdollisimman nopeasti. Sitten lasketaan lämpötilaa ja annetaan kiehua noin 15 min. Juodaan kuumana lasillinen kerralla ja 3-4 kertaa päivässä.

29.01.2020

_________________________________________________________________________________________________________________

Syksy on taas saapunut. Ilmat kylmenevät ja valon määrä vähenee. Ihmisen vastustuskyky ja jaksaminen ovat koetuksella. Akupunktiosta on tutkitusti apua vastustuskyvyn parantamisessa ja enrgiatason nostamisessa. Nyt on hyvä aika aloittaa hoidot.