Hoidot ja hinnat

Hoitovaihtoehtoja

Neula-akupunktio:
Hoito tapahtuu pistämällä neuloja tarkoin määriteltyihin pisteisiin. Yksi hoitokerta vaatii aikaa noin 40 minuuttia ja rauhallisen, turvallisen ympäristön.

Sähköakupunktio:
Sähkö-akupunktio on akupunktiota, jossa neulojen läpi johdetaan kevyt sähkövirta. Sitä voidaan käyttää tukemaan useiden vaivojen parantumista. Tehokkainta se on kroonisen kivun, kouristusten ja halvauksen hoidossa.

Korva-akupunktio:
Korvassa on olemassa tiettyjä kohtia, joita painamalla voidaan vaikuttaa tiettyihin kehon elimiin, kuten maksaan, keuhkoihin ja munuaisiin.

TDP terapia-lamppu:
TDP terapia-lamppu on lääketieteelliseen hoitoon tarkoitettu pitkän infrapuna-aaltopituuden lämmitin. Akupunktiossa sillä parannetaan hoidon tehoa kohdistamalla lamppu noin 30 cm päästä hoidettavaan alueeseen. Hoito tuntuu mukavan lämpimältä, ei kuumalta tai polttavalta. TDP terapian on kliinisesti vahvistettu auttavan kivun ja tulehduksen pienentämisessä. Sen on huomattu myös parantavan verenkiertoa pienimmissä verisuonissa ja tasapainottavan aineenvaihduntaa.

Kuppaus:
Kuppaus tukee parantumista piristämällä verenkiertoa. Se tehostaa myös akupunktio-hoidon vaikutusta. Kuppien imu saadaan aikaan mekaanisella pumpulla. Kupit asetetaan iholle, tyypillisesti selkään. Kuppausta voidaan käytää useiden vaivojen hoitoon. Sen jälkeen ihoon jää kivuttomia mustelman näköisiä jälkiä, jotka tavallisesti lähtevät pois muutaman päivän sisällä.

Moxibustio:
Moxibustio (pinyin: jiu) on perinteinen kiinalainen hoitomuoto, jossa veren ja qin eli energian virtausta ihmiskehossa pyritään edistämään polttamalla kuivattua pujoa (Artemisia vulgaris) joko suoraan iholla tai akupunktioneulan päässä. Palavan pujon ja ihon väliin voidaan asettaa suojaksi jotain, esimerkiksi inkivääri- tai valkosipuliviipale, suolaa, pippuria tai savea.

Kosmeettinen akupunktio:
Ihon vaivoja ja ikääntymisestä aiheutuvia prosesseja parannetaan kosmeettisen akupunktion keinoin. Akupunktiolla tehtävää hoitomenetelmää voidaan kutsua myös kasvojen kohotus- tai nuorennushoidoksi.

Hinnasto

Neula-akupunktio:      40 min. hinta sis. alv 50 €
Sähköakupunktio:       40 min. hinta sis. alv 55 €
Korva-akupunktio:         20 min. hinta sis. alv 35 €
Kosmeettinen akupunktio:         50 min. hinta sis. alv 60 €
Ensimmäinen hoito:                    60 min. hinta sis. alv 60 €

Kotikäynnit ja kotikäyntilisä (50 %:n lisä hinnaston hintoihin)

Ensimmäisellä hoitokerralla aikaa saattaa kulua enemmänkin, koska pyrin tutkimalla ja haastattelemalla saamaan mahdollisimman kattavan käsityksen potilaan tilasta. Tällöin hoitokerta maksaa 10€ enemmän. Hoitokertojen määrä vaihtelee suuresti riippuen sairaudesta ja oireista. Hoitoa suositellaan antamaan sarjoissa. Alussa sitä voidaan antaa päivittäin, ja pikkuhiljaa vähennetään hoidettavan oireiden mukaan. Tarvittavien hoitokertojen määrä selviää ensimmäisellä kerralla diagnoosin yhteydessä.

Lahjakortti

Voit ostaa myös lahjakortin yhdelle tai useammalle hoitokerralle.

Ajanvaraus

Ota yhteyttä oheisen linkin kautta ja varaa aika puhelimitse!

Hoitoajan peruuttaminen

Varatun hoitoajan peruutus tulee tehdä 4h ennen hoitoaikaa puhelimella soittamalla tai tekstiviestillä. Peruuttamatta jääneestä hoitokerrasta peritään puolet hoitokerran hinnasta.